Over ons

Gopla bv is in 1940 opgericht als fabriek in was- en zeepmiddelen.

In de loop der jaren werden hier non-food artikelen aan toegevoegd zoals o.a. glaswerk, bestek, en serviesgoed. Het bedrijf was toen gevestigd in 5 aan-een-gesloten panden op de Laat in Alkmaar, 1 pakhuis in het Groot Nieuw-land en 1 in de Bloemstraat. Sinds 1992 wordt Gopla bv gerund door Rik van der Gun, en is het bedrijf direct verhuisd naar de Koelmalaan. Sinds 2008 is het adres Fluorietweg 12 C in Alkmaar. Dit is op het industrieterrein Boekelermeer.

Inmiddels is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Zo levert Gopla bv nu o.a. ook koffie, thee, suiker, melk en cup-a-soup [koffie onder private-label], Bravilor koffie apparatuur, [waarvan Gopla bv de grootste dealer in Noord-Holland is]  sanitaire papierwaren en producten van Tork [wc-papier en poetsrollen onder private-label] en vloeibare was- en zeepmiddelen voor professionele vaatwasmachine's. Sinds eind 2018 is er een nieuwe productnaam gedeponeerd.  A NEGEN  

onder deze naam worden diverse artikelen op de markt gebracht. kijk hiervoor eens op www.anegen.nl

A NEGEN is een geregistreerd merknaam door: Gopla bv Alkmaar

Daarnaast wordt door Gopla bv het merk Churchill [hotel-porselein] uit Engeland en Porland porselein uit Turkije geimporteerd voor de Nederlandse markt, en verdeeld door diverse dealers in Nederland.

Gopla bv heeft voor Noord-Holland een eigen bezorgdienst. Daarbuiten wordt de bezorging door Stad Alkmaar uit Alkmaar verzorgd.